Angående diskussioner på BCmanga.se

Jag börjar bli ganska trött på all e-drama som sker överallt, det kanske är kul att läsa det, och det har jag inget emot.

Detta är en grej som hände i mangaskolan, sorry att jag tar upp det, men jag måste få häva ur mig mina åsikter angående olika ting.
En kille kommenterade en bild, och gav kritik till en annan tjej. Vi var några stycken som inte riktigt höll med honom om det och kom med motargument. Han slutade att svara, varpå hans vän sa att hon hade sagt åt honom att han kommer att bli överkörd. Han hade några punkter som var bra, och några som var mindre bra, vilka jag kritiserade honom för.
Eller nåt... Men i alla fall, saken jag vill komma till är att om man ger kritik, så måste man vara beredd på att det kan komma motargument, och att man ska stå för det man vill, och inte bara lämna diskussionen, även om man kanske inte har nåt nytt att komma med, men det känns ändå fegt på något sätt. Och nu hade killen visat tråden för en annan vän som nu var med på deras sida och höll med honom, gör inte mig nåt, men man får känslan av ett krig då detta var i en annan tråd.

Ger man kritik så måste man vara beredd på att det kan komma från andra håll, vilket han nog inte var beredd på. Tjejen ifråga tog kritiken på ett neutralt sätt och tyckte att den var bra. Och det är ju jättebra!
 Men... Det känns bara så... Naivt att det ska gå så långt att man inte kan säga saker rätt ut, utan måste säga sånt i andra trådar, som om man inte skulle förstå vad det handlade om. Jag brukar ta det mesta lätt på nätet, men detta irriterar mig lite.
 Och... Det är inte kritiken jag reagerar på, utan det är att killen ifråga påstår att hon inte har utvecklats, vilket väldigt många som har hängt med och sett, inte håller med om. Och jag reagerar på att han gav upp så lätt med, vi framförde bara vår åsikt, liksom han framförde sin. Så. Det är ett fritt land att säga vad man tycker och tänker, det är det.
Och det är jättebra att så många som möjligt diskuterade vad de tyckte om och inte tyckte om. Men jag blir så trött på att tonen blir så... "Fjortis" och oseriös, och att man bara argumenterar för man kanske gillar tecknaren stil, eller tecknaren i sig. Eller att man bar försvarar sina vänner. Det är heller inget fel i det, det är så bra vänner ska reagera, men samtidigt tycker jag inte att det ska vara BARA för att det råkar vara vännen.

 Jag brukar sällan ge mig in i diskussioner eller starta dem om det inte är nåt jag verkligen känner är något jag inte håller med om. Så. Ni får gärna disskutera detta, eller ignorera det, det gör inte mig nåt. Jag tänker stå för detta. . /end of shit.

RSS 2.0