Kattvakt och mer därtill!

Kan ju beskriva helgen som det i allafall, men mer detaljerat så var jag kattvakt hos Malin, hennes katter skulle inte vara ensamma tyckte hon, och jag vill ju vara borta från lägenheten så mycket som möjligt så vi slog två flugor i en smäll:P
Hennes katter var ju mer eller mindre döda, nästan som små sillar som ligger o sprattlar för att få lite "luft" eler vad man nu kan påstå. Men seda hände nåt framåt kvällen då de blev lite mer livliga, nästan som könsmogna laxar, men bara nästan...
Sedan kom Malin hem nästan helt salig pga konserten med Within Temptation:P Hehe, jag stack hemåt o käkade efter att jag hade konstaterat hennes soffa var skön, men hennes säng alldeles för mjuk!
Jaja, sedan kom C hem. och nånting jag har konstaterat är det att nästan alla som har det namnet har varit falska eller så har de fått nån snedtändning och blivit knäppa. Jaja, men nu påstar jag dock inte att alla C är konstiga eller så, morsans bästa vän heter C och så...Jaja, bäst att lämna ämnet innan jag strular till det ännu mer!
Brukar vara ett släktdrag det där..."Ska man göra nånting, så ska man göra det ordentligt!"- Farmor citat.ch hos Järnvingarna brukar det stämma:P Hehe, Fast jag är ingen, bara farmor:P Men hon är en go jä*el om jag får säga det själv. Ullis kan ju säga en del om henne men visserligen har hon ju bara träffat tanta en gång eller är det mer? Kommer inte ihåg, men det första hon gjorde(farmor alltså) var att kyssa mig rakt på munnen! Fan, man blev ju chockad! Den käringa brukar ju aldrig ens krama mig!
Ni får ursäkta att jag talar "illa" om henne, men det är faktiskt så vi talar till varandra, och ni kanske tror då att jag och hon inte respekterar varandra...? Men det kan jag säga att det gör vi båda två! fast.. ibland undrar jag:P hehe Har blivit kallad kapitalist av henne och Elo och skitunge, snorunge, men det är faktiskt mest på skämt! Svårt att tro dock, men vänta bara tills ni sätter oss i samma rum med samma humör, då lär det bli fyrverkerier! jag och morsan har nästintill samma temperamen men jag och farmor är värst! jag kanske inte liknar farmor till utseendet eller så, hon är ju bara 2 meter längre än mig. men ändå!  
jag avgudar henne nästintill för att hon är så... Sigsjälv!
Tycker om henne jättemycket faktiskt, och det ska bli kul att få träffa henne igen:P
Jaja, dettta var väl allt för idag, återkommer snart igen! om en eller tre veckor:P
Ses!



















Början på en härlig dag!

Vaknade ca 16, måste ha varit jävligt trött!
hade lektioner i dag men jag måste ha glömt att ställa klockan så jag kom naturligtvis inte på dem då, ska förklara de för läraren imorgon. Klev ut ur mitt rum för att gå på toa och möttes av kattens bajspåsar utanför min dörr, hur vidrigt är inte de? Hade lagt påsarna i en garderob för att det skulle lukta mindre.
klädde på mig och kastade in soporna i garderoben igen, vet vem det var som hade lagt dem där, och gick iväg till konsum för att hämta ut min mp3 spelare.
Stod där en stund och väntade på att det skulle bli min tur att få lämna fram min avi. Gubben registrerade avin, men fick inget svar från datorn, och då visade det sig att avin hade kommit i förväg, och paketet var fortfarande i GBG.
Kom hem och skulle fixa lite mat, var ju hungrig! C kom fram och sa: ha inte bajset i garderoben, det är äckligt och dessutom börjar sakerna därinne lukta. (so what om mina kartonger luktar, det är ju mina!!)
jag stirrade på henne och sa inte ett ljud, men nu känner jag liksom: Om det börjar lukta, släng dem direkt då! jag är glömsk av mig och dem hade inte legat där så länge! Och ta då ut din dammsugare därifrån, finns ju fler garderober.

Tänker fortfarande ha dem därinne, är jutyp bara mina prylar, men istället ska dde då få ligga framme och lukta apa? Förstår, men ändå inte!

GAAHHHH! Jag vill flytta in hos nån nu om så bara tilfälligt!

Mörph

Har beställt en ny mp3 spelare då min förra gick sönder, under natten naturligtvis som med allting annat jag har! Som min kamera jag hade köpt, vips paj under natten!
Tyvärr är det ju inget att göra åt då garantin gick ut i februari. För båda sakerna! YAY!
Ska bli kul att få lyssna på musik utan att det blir avbrott när min datapiñata dör. Måste verkligen fixa en processor fläkt! Fasen det är ju katastrof att inte ha en fullt fungerande dator!!!11one!11!
Jaja, vad blir min nya mp3 spelare nu? Den 6 i ordingen eller är det den femte? Ingen aning.
Hm. Nu tror ni väl att att jag är ett jädra spån som in klarar av att behålla en mp3 i fint skick? Jo, men det är jag nog allt, även om jag är en sån där "punkwannabe" fast jag väljer inte kläderna medvetet! Allt jag tar i eller tycker är snyggt är tydligen "glapunk" gällde tydligen min musikstil även om den är allt annat än mainstream. Är det bara jag som gillar Elforg och E.L.O (electric light orchestra)? Och naturligtvis The EnTriEs?
Jaja, funderar på att göra som min o Elos katt Elin att göra, lägga mig under dataskärmen på tangentbordet ooch sova, visserligen är min äng skön o go men den är överbelamrad med prylar, oh det är ju inte mitt skrivbord då? Nää.. f-n nu ska man inte överdriva!

Update:
har dessutom blivit lurad på en nymobiltelefon, vaddå ny? Min är ju hel o fin? Alltid lagad med det käraste man har, SILVERTEJP! Fan, i´m lovin´ it! Hehe, Tjejerna vid expressståndet Telenor verkade ju vara förvånade över att den fortfarande gick att ringa med trots att jag hade slagit av antennen, men som sagt, nu har man blivit påprackad en ny mobil, en "sugig" 2626, den ska malin få om hon kanske vill ha den, visserligen lär jag få betala för den, men va faan, är man dum så är man! Hehe, tjejerna lyckades även övertala stackars malin till ett abonnemang hon med, jag är inte ensam!!
Jeppjepp, så ere! Får se om jag gör nåt nyttigt, ska få liv i Malin, hon tar sig en liten tupplur! Hon är ju yngre ä mig, visserligen hela två tre dagar, emn jag förstår om hon behöver sova, alla småbarn behöver de!

hehe de var nog alltför denna gång!

µ: första riktiga inlägg!

Tjena!
Tänkte att jag skulle kolla läget här innan jag bestämmer mig för att gilla denna nya uppfinning:p


Nuläget:
Farsan har blivit opererad i höften nu och ska få åka rullstol nu i några veckor och är sjukskriven fram till Juni månad. Så går det när man inte ser sig för på cross.
har kommit från Örslösa hem hit till Örebro nu, hatar min lägenhet...
Ska till amf snart i gen och sedan kanske fixa det där jädra körkortet med...!

Miss Mörph

det är jag det!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0