Netlog

Var ute på netlog.se (en slags blogg), och såg att Elo hade gjort ett konto där, och jag gick in o kikade, stod att hans status var "träffar nån men är intresserad", det sjönk bokatavligt talat en stor sten i magen på mig och...Jag blev verkligen så förbannad! Jag menar... Ibland känns det verkligen inte som att han ens gillar mig längre, så jag vet inte vad det är som kommer att hända... just nu vet jag inte ens om jag vill åka till Gotland för att hälsa på honom, tragiskt men sant...
Dock måste jag ta det mer vuxet och tänka, Vi har ju faktiskt ett distansförhållande, och vi skulle göra..."uppehåll" men det blev inget av det.
Känner att jag vet inte vart jag skall ta vägen längre, jag älskar honom fortfarande! Vill inte att han ska göra slut med mig även om han ska vara på gotland i tre år, jag vill spendera hela mitt liv med honom!
F*n... Att man ska bryta ihop över en sån liten sak! Gawd! Hatar att vara så emotionell.. Det är riktigt jobbigt!
Aja, jag ska ta o prata med honom, och kolla vad han verkligen vill, jag vet att andra har sagt att vi är mest som två kompisar, riktigt bra kompisar, men inget mer... alla jag har pratat med, frågar mig hela tiden när vi ska gifta oss och flytta ihop! Okey, visst, vi har varit ihop i snart två år... Men.. jag vet inte ängre... Börjar lessna på mig själv och honom för att han vet inte om att hans ord bland verkligen sårar mig, och jag anser att det är saker som han säger som egentligen inte ska spela någon roll, men ändå reagerar jag så starkt på det!

...

Gamlegården

Har varit i gamlegården nu i ett tag, så jag har knappt hunnit kolla min mail på... eh.. stenåldern!!
JA, jag vet att jag inte kan svensk grammatik, men skit samma, i varje fall så har jag varit i gamlegården (elos föäräldrars torp) så där finns det inte internet men tv i alla fall, men det har inte hindrat mig från att läsa harry potter och spela kortspel med Elos systerdotter Linnéa.
 Imorgon kommer dessutom elos brorsa Erik hit, ska bli kul att få träffa honom, han är så enormt trevlig och cool! Ser man honom så tycker man det i alla fall, en gammal skateboardåkare och basist eller nåt i Rentokiller.

Annat:
Söker fortfarande jobb, även om det känns likgiltifgt.. och hela EN person har kollat på mitt übergulliga och inte alls tilltalande CV där jag inte har skrivit ett ord, får nog ta o passa på och skriva nåt där jäkligt snart. Morsan beklagar sig över att jag inte har fått några pengar från alfakassan men det lär jag inte få heller då jag inte har avslutat nån utbildning, TACK moderaterna! Tack!
Det är liksom inte alla som lever på bidrag och super skallen av sig för att de inte råkar ha nåt liv, Men det hade dock varit skönt med lite pengar för man söker ju liksom jobb för att kunna göra nån nytta här  samhället och inte bara vara hemma och få en skitlön för inget, även om det ibland kanske kan vara gött, en betald semesterdag så där:P
Nä, nu ska vi inte vara samhällskritiska, det är jag redan, ber om ursäkt för att jag kan monba hela världen med en kommentar:P

RSS 2.0