Grannar och kompisar

Den 23 maj var jag och Malin och Kristin och såg på Pirates trean, var jättebra, enligt min och många andras åsikter:P Johhny fick verkligen vica vad han går för, och han är duktig! Ser bra ut med:P Hehe
Är förövrigt kattvakt hos Malin, Toby och Elin gosar med varandra, springer runt och sjåpar sig, men det är ju som vanligt:P HEhe, Fick dock inte tag på De Lange igår, så jag sket i att ringa henne fler gånger än två, gillar inte när man klickar bort mig eller låtsas som att man inte finns, men jaja, jag gör ju likadant, men jag brukar ju alltid ringa tillbaks om jag har ett missat samtal:P
Träffade Elo i marieberg, varade dock i ca 5 min, de var på väg mot sthlm på begravning, kommer hem i morgon kväll, ska bli skönt att få prata med Elo igen, har ju ringt honom, men jag hör så dåligt i telefoner. Så ingen glädje där:P Hehe
Annars så har jag inte gjort så mycket varit i min lägenhet men pallar knappt av det. bor i en delad trea som ska fungera som en studentbostad, men så mycket för det. Grannsämjan där är ju nästintill obefintlig. Skulle så gärna vilja skälla ut fröken Ytlig men inte fan vågar jag det? Nä, jag är en liten fegis som knappt vågar prata med mina egna föräldrar.
Men nog om det även om jag verkligen skulle behöva skriva av mig det, men det skulle bara bli en tråkigare blogg då, för just nu är den inte så intressant vad jag själv vet med mig.

Ska försöka fixa biljetter hem med, emn jag får vänta tills jag får träffa Malin igen, Vill faktiskt vara hemma nästan hela Juni och Juli:/ Saknar mina föräldrar, och jag tänkte då ha med mig stackars Elin med.
Tror att Pappa skulle vilja träffa henne:P
Tänkte åka ner den 11:e efter att skolan har slutat.
Ska jag vara riktigt ärlig vill jag faktistk inte bo kvar i Örebro, eller jo, på ett sätt skulle jag vilja det, emn på ett annat inte. VIll bara få ett jobb och bosätta mig nånstans och skaffa barn nån gång i framtiden. Vill ju få ha hängslebyxer =Pik mot Elo:P
Men nog om det, nu ska jag dra mig igen och kura ihop i ett hörn och tycka att samtligt folk är läskiga.

musik och VC

Alltid lika skönt att vakna till ett mms:P

Fick ett mms av Elo idag med en bild av Bea Och Theo, det där gamla barnprogrammet man såg på när man var liten:P  han frågade om jag ville ha de, svarade ?kanske?

Aja? Mer då?

JO, jag vaknade igen av att C spelade ashög volym? Sedan skulle jag in på toa, då stod hon där som en mupp och rengjorde sin hylla, som hon senare hade tagit in i sitt rum eller nåt, inte för at jag bryr mig, men det ser tomt ut nu i badrummet:P

Ska hem till VC och tortera texasbiffar om hon kommer ihåg det, att jag skulle snylta på henne idag:P Mwuahaa, stackare!

Jaja, uppdaterar senare när jag känner för det!

ICA

Idag har jag inte gjort så mycket om jag har önskat, sov länge, men det var behövligt, misstänker att jag hade en förkylning på g. Och blir jag förkyld ligger jag hemma och har frossa i femton dar. Skitkul. Not.

Jaja, gjort annars idag då? Förutom att se korkad ut som vanligt, har jag handlat, fan, gick på över 600 spänn! Inte så grant, vet ju inte när pengarna skramlar in nästa gång? Jaja, det gäller ju att spara på maten nu, och snylta på ens vänner :D  Sorry VC! Jag avslöjade mina planer gentemot dig, Mwuhaaaa! Oppsie *Oskyldig min*

Sedan var vi och hämtade ut biljetter till Pirates trean, ska bli spännande att se faktiskt! Bara jag kan hålla käften, vet ju hur det var när jag var på Kalle och Chokladfabriken. Satt och kommenterade allt jag kunde och asflabbade, visserligen var den på SVENSKT tal, skitkul var fem pers i salongen eller nåt, hoppas bara att de inte tog illa upp bara? Ledsen!!! Det är jag faktiskt min lilla sadist mot allt och alla.

Det var nog alt för denna gång tror jag, kommer tillbaka med onödigt vetande nästa gång!

CHILI UT!

Det gamla vanliga

Sitter och väntar på att min tvätt ska bli klar snart så att jag kan få ta på mig rena o fina kläder och inte Elinhåriga saker som legat på golvet och äcklat sig ett tag.

Jaja, förutom den underbara doften av tvättmedel och svett kanske man ska ta o duscha idag, varit en varm dag och jag har ju farit o flängt och haft mig, det kunde ni inte tro om mig va?

Fast? det enda jag har utfört i dag var att gå till skolan lyssna på samma gamla föreläsningar om en stackare som levde på ca1800 talet, men vad gör man inte för att få en utbildning?

Snälla? Någon därute som är villig och ge mig pengar för att jag är så bra?

Nä? Men man blir ju nästan lite småskraj när man sitter och bloggar, för man vet ju inte om ens framtida arbetsgivare kanske läser detta och vägra anställa en för att man har tankar och annat som kan visa tecken på en individualitet som inte är så vanligt i dagen samhälle då alla ska försöka vara så mainstream som möjligt.

Lite småjobbigt, för jag har visserligen i alla dessa år att förslka bli mainstream men har lyckligtvis hållit mig utanför det ändå. Vette fasen hur men antar att chockrosa och coola solglasögon inte var så poppis som jag tyckte med en  basebolltröja eller vad de nu heter med rosa ärmar och glittrigt tryck.

Jag föraktar allt med rosa oh gjorde det då med, men eftersom det inte var jag som köpte kläderna utan morsan fram till jag blev 17 så var jag väl omåttligt populär i högstadiet.

Och kunde dessutom allt om Spiderman och Stan Lee och även de som jobbade med att översätta den svenska versionen som; Janne Erikson och Ola Jameson.

Synd nu bara att Spiderman har blivit nedlagt och uppköpt ett antal gånger så att man egentligen inte får någon vettig handling i det.

Ja. Jag vet att jag är en lite nörd vad det gäller just serietidningar. Stålmannen var u favorit ett tag då jag fått tag på min morfars gamla serietidningar :P Vissa gener förs över, visste inte om att han gillade serier alls den gubben, men jag hann inte lära känna honom, men tillräckligt för att kunna säga att jag saknar honom i dagens läge.

 

Hm?Ser att jag är expert på att skriva om saker som egentligen inte har nån mening alls med rubriken, dessutom förtjänar jag nobelpris i att kunna stava ordentligt och MVG i retorik i att unna uttala mig om saker och ting jag egentligen inte har nån förutfattad mening om. Jobbigt värre du!

Sesaam Öppna Dig..!? Sesam kakor!

RSS 2.0